hair diseases

най-често срещаните заболявания на косата


Hair Diseases :

Болестите по косата и кожата са сред най-честите в човешкото тяло, често малко трудни, но много досадни, дори и за естетически. Често се дължат на инфекции, излагане на светлина, замърсители, химикали, възпаление, стрес, индивидуални алергии, както и генетично и семейство. Най-добрите начини за борба с тях имат подходяща хигиена и хранене. Косата и кожата трябва да се поддържат чисти и хидратирана (без излишък), но измиването твърде често, особено при сурови детергенти, може да унищожи липидната защита на кожата и да го изложи на лющене или патогени и захранването трябва винаги да се грижи, разнообразно и Контролирани. Някои хранителни дефицити могат да изпратят в страдание коса и кожа: строга вегетарианска диета без органична храна може, в дългосрочен план, да доведе до намаляване на желязото и микроелементи и причиняват косопад. Пърхот също зависи от червата без неизправност, това е широко разпространена болест и много страх, особено от естетическата гледна точка. Скалпа изглежда покрита с изобилен белезникав декуагация. Тези малки люспи, сушени и перлени, не са нищо друго освен останки от мъртви клетки, чийто заместител се случва по-бързо от нормалното. Това прекомерно лющене, наречено пърхот, често е придружено от сърбеж. Пърхот може да се противодейства и чрез прибягване до естествени средства, косата с пърхот не само представлява естетичен проблем, който може да предизвика психологически дистрес: това също е заболяване, което засяга скалпа, която се определя от различни елементи. Те всъщност са няколко причини, които допринасят за образуването на пърхот. Това може да бъде диета твърде богата на мазнини, може да бъде обект на проблемите, засягащи метаболизма, до храносмилателни разстройства, но също така и стрес има значителен ефект. И двете сухи люспи и за тази мазнина има различни причини и средства за защита. Използването на естествени вещества е отлично решение за здравето на косата. Можете да опитате например с розмарин, намален на прах, който, съчетан със солта, трябва да се предава на скалпа най-малко два пъти седмично. Много прибягват до добавки за пърхот за здравето на косата. В действителност би било най-добре да се разработи специална маска за красота, състояща се от екстракт от евкалипт, розмарин, чай, масло от жожоба, за да се прилага в продължение на двадесет минути веднъж седмично. Това не е за лекарства за лечение на косата си само през лятото, но през цялата година, като се обръща специално внимание на промените на сезона. Други естествени средства за пърхот се състоят от яйчен лосион, съчетан с топла вода или в използването на лимон, който, нарязани на половина, да се премине директно върху скалпа преди изплакване.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Hair Diseases, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Hair Diseases, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Hair Diseases, Globelife, честни фризьори, брандове за коса, Фризьорски сектор, фирми за боядисване на коса, професионални производители на Фризьорски изделия, произвежда линии с трети страни, частни етикети, аксесоари за коса, Hair Diseases, търговци на дребно на фризьори, търговци на едро продавачи на продукти за коса, дилъри Фризьорски продукти, фризьори, салони за красота, пазарни изследвания в модната индустрия на косата, Фризьорски екипировка, информация за коса, информация за косата, Hair Diseases, новини Фризьорски изделия, Мебелни магазини, експорт на внос, Фризьорски консумативи

X

privacy