hair diseases

malalties del cabell més comuns


Hair Diseases :

Les malalties del cabell i la pell es troben entre les més freqüents en el cos humà, sovint poc complicat però molt molest, fins i tot per a una qüestió d'estètica. Sovint es deuen a les infeccions, l'exposició a la llum, els contaminants, els productes químics, la inflamació, l'estrès, les al·lèrgies individuals, així com la genètica i la família. Les millors maneres de combatre-les tenen una higiene i una nutrició adequades. El cabell i la pell s'han de mantenir nets i hidratants (sense excés), però rentar massa sovint, especialment amb detergents durs, pot destruir la protecció lipídica de la pell i exposar-la a la descamació o patògens i la font d'alimentació sempre ha de ser atesos, variats i Controlat. Algunes deficiències nutricionals poden enviar en el patiment del cabell i la pell: una dieta vegetariana estricta sense aliments orgànics poden, a llarg termini, conduir a una reducció del ferro i oligoelements i causar la pèrdua de cabell. La caspa també depèn de l'intestí sense mal funcionament, és una malaltia generalitzada i molt temuda, especialment des del punt de vista estètic. El cuir cabellut es veu cobert amb abundant descamació blanquinosa. Aquests petits flocs, secs i perles, no són més que les restes de cèl lules mortes, la substitució passa més ràpid del normal. Aquesta descamació excessiva, anomenada caspa, és sovint acompanyada de picor. La caspa també pot ser contrarestat mitjançant el recurs als remeis naturals, el cabell amb caspa no només representa un problema estètic que pot causar angoixa psicològica: és també una malaltia que afecta el cuir cabellut, que està determinada per diversos elements. Són, de fet, diverses causes que contribueixen a la formació de la caspa. Això pot ser una dieta massa rica en greixos, vostè pot estar subjecte als problemes que afecten el metabolisme, als trastorns digestius, però també l'estrès té un efecte significatiu. Tant les escates seques i per a que el greix hi ha diferents causes i remeis. L'ús de substàncies naturals és una solució excel·lent per a la salut del cabell. Es pot provar per exemple amb el romaní reduït a pols, que, combinat amb la sal, s'ha de passar en el cuir cabellut durant almenys dues vegades per setmana. Molts recórrer a suplements per a la caspa per a la salut del cabell. De fet, seria millor desenvolupar una màscara de bellesa específica que consisteix en extracte d'eucaliptus, romaní, te, oli de de jojoba, que s'aplicarà durant vint minuts un cop a la setmana. No es tracta de remeis per tractar el teu cabell només a l'estiu, però tot l'any, prestant especial atenció als canvis de temporada. Altres remeis naturals per a la caspa consisteixen en una loció d'ous, combinat amb aigua tèbia o en l'ús de llimona, que, tallat per la meitat, per passar directament sobre el cuir cabellut abans d'esbandida.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Diseases, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Diseases, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Diseases, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hair Diseases, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hair Diseases, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy