hairdiseases.net
malalties del cabell més comuns


Hairdiseases.net : Les malalties del cabell i la pell es troben entre les més freqüents en el cos humà, sovint poc complicat però molt molest, fins i tot per a una qüestió d'estètica. Sovint es deuen a les infeccions, l'exposició a la llum, els contaminants, els productes químics, la inflamació, l'estrès, les al·lèrgies individuals, així com la genètica i la família. Les millors maneres de combatre-les tenen una higiene i una nutrició adequades. El cabell i la pell s'han de mantenir nets i hidratants (sense excés), però rentar massa sovint, especialment amb detergents durs, pot destruir la protecció lipídica de la pell i exposar-la a la descamació o patògens i la font d'alimentació sempre ha de ser atesos, variats i Controlat. Algunes deficiències nutricionals poden enviar en el patiment del cabell i la pell: una dieta vegetariana estricta sense aliments orgànics poden, a llarg termini, conduir a una reducció del ferro i oligoelements i causar la pèrdua de cabell. La caspa també depèn de l'intestí sense mal funcionament, és una malaltia generalitzada i molt temuda, especialment des del punt de vista estètic. El cuir cabellut es veu cobert amb abundant descamació blanquinosa. Aquests petits flocs, secs i perles, no són més que les restes de cèl lules mortes, la substitució passa més ràpid del normal. Aquesta descamació excessiva, anomenada caspa, és sovint acompanyada de picor. La caspa també pot ser contrarestat mitjançant el recurs als remeis naturals, el cabell amb caspa no només representa un problema estètic que pot causar angoixa psicològica: és també una malaltia que afecta el cuir cabellut, que està determinada per diversos elements. Són, de fet, diverses causes que contribueixen a la formació de la caspa. Això pot ser una dieta massa rica en greixos, vostè pot estar subjecte als problemes que afecten el metabolisme, als trastorns digestius, però també l'estrès té un efecte significatiu. Tant les escates seques i per a que el greix hi ha diferents causes i remeis. L'ús de substàncies naturals és una solució excel·lent per a la salut del cabell. Es pot provar per exemple amb el romaní reduït a pols, que, combinat amb la sal, s'ha de passar en el cuir cabellut durant almenys dues vegades per setmana. Molts recórrer a suplements per a la caspa per a la salut del cabell. De fet, seria millor desenvolupar una màscara de bellesa específica que consisteix en extracte d'eucaliptus, romaní, te, oli de de jojoba, que s'aplicarà durant vint minuts un cop a la setmana. No es tracta de remeis per tractar el teu cabell només a l'estiu, però tot l'any, prestant especial atenció als canvis de temporada. Altres remeis naturals per a la caspa consisteixen en una loció d'ous, combinat amb aigua tèbia o en l'ús de llimona, que, tallat per la meitat, per passar directament sobre el cuir cabellut abans d'esbandida.

Gossip & News
21 Jan 20

Manipolazione per fini commerciali

Bastano 10 euro per avere 1000 follower su Facebook oppure 2.400 su Twitter, 3.800 su Instagram, 450 su YouTube e 13.000 su Instagram. Ed è così anche per i like e per i commenti. Per quest'ultimi in particolare con 10 euro però si arriva al massimo a 200 commenti su Instagram, il social più a buon mercato se si parla di interazioni manipolate.

L'utilizzo di account oppure di traffico di like per "gonfiare il successo" delle campagne di social media marketing, è una pratica purtroppo oramai diffusa ed in termini economici vale ad oggi miliardi di euro.

Un fenomeno che si configura come una pratica illegale, le cui vittime sono ovviamente i consumatori ma anche le imprese sia dal lato della propria reputazione sia per livello di responsabilità civile, laddove un giudice intravedesse una commissione tra influencer e impresa committente.

21 Jan 20
María Montes International Hairstylist

This collection is a tribute to that fine line that separates (or not) these two concepts. Art has always been a source of inspiration for the hairdresser, and the hairdresser has undoubtedly over time evolved into an artist.

Ph: Bernardo Baragaño
Make-up: María Montes

hair-collections

21 Jan 20
Kerry Mather, KJM Salons hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Revolution ”, made by “Kerry Mather, KJM Salons” international hairstylist from UK.

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Branka Vorkapic
Stylist: Clare Frith

hair-collections

21 Jan 20
Paula Alonso Pérez international hairstylist

This collection is a declaration of the intentions and messages that 90’s street fashion tried to convey, featuring a wild and pure creative spirit.  Inspired by the grunge era tag, ‘I want to make a difference’.  It could almost be considered... an act of rebellion. The 90’s always deliver ....

Ph: Esteban Roca
Make-up: Manuela Gimenez
Stylist: Salón Blue by Raquel Saiz

hair-collections

21 Jan 20
Jose Garcia  international hairstylist

The latest collection by Jose Garcia Peluqueros is inspired by scientific creation - androids to be precise, those pure replicas of the human being, which have the ability to appear all too real even to the naked eye.  If there is something that really differentiates us from robots, it is their lack of empathy and inability to express feelings.  Their sharp, dark and dilated look tells us that they are not people but an interpretation of something that has already lived. 

Ph: David Arna
Make-up: Isabel García
Stylist: Aaron Gil

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hairdiseases.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hairdiseases.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairdiseases.net, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hairdiseases.net, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hairdiseases.net, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy
["21:05:15","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairdiseases.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - generale - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairdiseases.net\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - generale - impostata da: record da DB"]